donderdag 9 februari 2017

Kilner weckpot

Weckpot van Kilner liter. U moet de binnendeksel nadat u geweckt heeft vervangen door een andere deksel. Perfect voor het inmaken van jam, vlees en vis. Vele aanbiedingen bij bol. Liter - Met beugelsluiting.


Bewaar met deze gefacetteerde bokaal met beugelsuiting van Kilner ontbijtgranen, augurken, . De weckfles is voorzien van een tap, waardoor u de inhoud makkelijk in een glas laat . Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. De leverancier voor de horeca voor duizenden catering . XXL Horeca is an online wholesaler in the field of non-food. Deze grote, vintage weckpot van Kilner is zowel duurzaam als stijlvol dankzij het geribbelde glas. De deksel bestaat uit delen, één met afdichting en de ander . Eenvoudig online shoppen.


Schroefdeksel 1ltr HorecaTraders ist Ihr Partner für professionellen Gastronomiebedarf. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. De beroemde Kilner potten zijn duurzaam en praktisch, voorzien van beugelsluiting met rubberen . Kilner weckpot met beugelsluiting 3ltr - GAS-GL2(Kilner).


Nu in de aanbieding van € voor € 00! Van Hattem Horeca levert betaalbare en professionele horeca apparatuur voor de zakelijke- en particuliere markt. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest. Prijs € nu voor € 15. Voordeligste koop bij Handelgigant.


Glazen fruitpers met bijpassende weckpot. Maar gemaakt van glas, het opgevangen fruitsap kan gelijk in het weckpotje worden bewaard. Duurzame Kilner ronde weckpot met een inhoud van liter. Deze pot is ideaal voor het bewaren van onder andere kruiden, specerijen en zelfgemaakte jam.


Nieuwe plaatjes om hergebruik van de Kilner potten met schroefdeksel mogelijk te maken. Vaatwasmachinebestendig en ideaal voor opslag van conserven, jam,. Simpel en snel online kopen bij HorecaRama.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts