woensdag 21 juni 2017

Inmaakpot

Het conserveren van voedsel zorgt ervoor dat voedsel maandenlang goed blijft in de mooie glazen inmaakpotten of weckpotten. De inmaakpot is ook een . Geweckte groente en fruit blijven maanden goed in deze originele weckpot van liter. Glazen inmaakpot Quattro Stagioni met gouden metalen deksel.


Vind inmaakpot op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Inmaakpot 4ml - set met stuks. Tijdens het inmaakproces ontstaat . Deze glazen inmaakpot van Kitchen Basics is handig bij het inmaken van fruit en groenten tot jams, compotes, chutneys en . Deze stevige inmaakpot heeft een inhoud van 5ml.


Goed stapelbaar en herbruikbaar. Het ronde glazen jampotje heeft een makkelijk te gebruiken schroefdop .

De oude laat ik erbij voor het formaat. Wij raden aan om de pot zonder beugel in de vaatwasser te plaatsen. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Mini inmaakpot met verzwaringsstenen liter.


Met deze inmaakpot maakt u zelf de lekkerste zuurkool of kimchi. De zuurkoolpot of inmaakpot gebruik je om groenten en fruit in te maken en te laten fermenteren. Een goede manier om je (overvloed aan) groenten klaar te . Keramiek zuurkoolpot met inhoud van liter.


In kastanje bruin loodvrije glazuur. Deutsche grundligkeit met perfecte . Deze rood-wit geruite doekjes zijn geschikt voor het decoratief afdekken van inmaakpotten met zelfgemaakt jams, chutneys, compotes e. Afdekdoekjes voor inmaakpot. Steengoed inmaakpot voor vis, Keuls aardewerk. Licht bol model, op standvlak met ziel.


Ingekraste letters op de ketel, onder profielring, versierd . Handleidingen gebruin inmaakpot en tips zelf inmaken.

Vertaald van Nederlands naar Frans inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts