vrijdag 23 juni 2017

Retro keukenschort

Een retro keukenschort is cool en handig in de keuken. Een leuk geschenk voor de kookfanaten. Materiaal: pvc met afboording in katoen. Met een vintage schort van TopVintage wordt koken nog leuker!


Vind retro schort op Marktplaats.

Ze lagen in de linnenkast van mijn moeder. Voor iedereen een voordeel. Als je op zoek bent naar een besisaccessoire om toe te voegen aan je keukenspullen, dan moet je deze stijlvolle retro schort hebben. Ideaal voor een origineel . Retro dames uit de jaren 60. So Berry Sweet Sweetheart Schort Sundaygirl company.


Pretty Flamingo Panel Schort Sundaygirl company.

Zo maak je helemaal een feest van het koken en bakken. Je zocht naar: wit retro schort ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte , vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Zoek je een origineel keukenschort met veel aandacht voor details én ook verkrijgbaar in grote maten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Keukenschort retro print pasteltinten Vintage Kitchen van Typhoon.


Handgemaakte keukenschort met felle kleuren in een retro motief, voor de durvers… Uitgebreide beschrijving. Nieuw: in nieuw staat niet gedragen prijs per stuk (Kleding en Textiel) - Te koop voor € in Retie. Goede kwaliteit, snelle verzending! Ontwerp- en productkleuren zijn online aanpasbaar. This Pin was discovered by Jorien Harbers.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Vrouwelijk vintage schortje met witte polka dots en een hoog WAUW gehalte! Dit verleidelijke schortje is zo leuk dat je hem ook buiten de keuken wilt dragen!


Met deze keukenshort van La Cucina maak je de heerlijkste gerechten.

In een mooie retro design. Gemaakt van katoen en polyester. Het keukenschort is gemaakt van 1 katoen twill stof. Okerkleurig met legergroen en rozen. Dit keukenschort is voorzien van bloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts