maandag 24 juli 2017

Glazen melkflesjes

Melkflesjes en ander glaswerk zoals de Mason Jar van Ball is een must op iedere bruiloft en feest en dé trend van dit seizoen! Deze glazen melkflesjes zijn in . Uitgebreid assortiment glazen flessen, potten en sluitingen uit voorraad leverbaar! Onze 250ml glazen flessen zijn direct leverbaar!


Glazen melkflesje - Nieuw in de shop zijn deze schattige glazen melkflesje met dop. Perfect voor ieder feestje, baby shower of sweet table.

Heel echt melkflesje van glas met deksel. Je kan er de rietjes goed voor gebruiken. Binnenkort een feestje te vieren?


Charmante glazen melkflesjes met een vintage uitstraling om zelf uw bedankjes te maken. Te combineren met een persoonlijke sticker. Glazen fles met metalen draaideksel, om zelfgemaakte sapjes te bewaren. Ook handig voor het serveren van drankjes bij een picknick.


Volgens oud hollands gebruik wordt de Glazen Melkfles weer geintroduceerd.

Babyflessen - Bij Green Jump heb je de keuze uit verschillende soorten babyflessen zonder schadelijke stoffen. Je kunt kiezen voor glazen babyflessen of RVS . Ontdek het ruime assortiment online bij casashops. Traktatie kinderdagverblijf, doosje rozijntjes als Nijntje! Snel, simpel en schattig. Als staartje een klein bolletje watten of vilt aan de achterkant . Melk flesjes in helder glas met plastiek dopVerpakt: per exAfmeting: 6xcm.


Vind glazen melkfles op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Te koop: oude glazen litre melkflesjes. Ze hebben een porseleinen witte dop. Kleine glazen ( melk)flesjes.


Bekijk ook mijn andere advertenties. Kies uit onze ruime collectie glaswerk de mooiste glazen , kannen en karaffen: in verschillende stijlen en motieven. Leuke retro melkflesjes die in Amerika een ware trend zijn. Met met passepartout en helder glas in een zwarte houten lijst. Het melkflesje met mooie houten stop zorgt voor een authentieke look.


Naast glazen vazen en aardewerk potten heeft Old BASICS origineel oude spuitflessen, glazen melkflesjes en apothekersflesjes ter decoratie.

Kinderfeestje met Nijntje. De glazen melkflesjes en en honeycombs zijn bij ons in de webshop te verkrijgen, catagorie Feest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts