maandag 11 september 2017

Ecocheques vaatwasser

Wilt u een vaatwasser met ecocheques kopen? Bekijk alle energiezuinige vaatwassers! Heb je nog ecocheques liggen en heb je nood aan een nieuwe wasmachine, droogkast, koelkast, diepvriezer, vaatwasser , tv,.


Wij helpen je graag in je . Met de ecocheques wil de overheid via de werkgevers de aankoop van energiezuinige producten stimuleren.

De ecocheques worden verdeeld door de. Met ecocheques koop je producten die beter zijn voor de planeet, maar ook voor jou! Zo vind je bij IKEA producten waarmee je minder water en elektriciteit . Eldi aanvaardt ecocheques.


Om de verkoop van ecologische producten en toestellen te stimuleren, zijn de ECOcheques gecreëerd. Gebruik uw ecocheques om nieuwe, energiezuinige huishoudapparaten te kopen. Een nieuwe televisie, vaatwasser of wasmachine?

Ben jij een van de gelukkige die jaarlijks tot 2euro ecocheques ontvangt? Lees dan snel verder om te kijken wat je nu met die cheques kan kopen! Hoe kan je je eco cheques bij Electo Depot België gebruiken ? Welke toestellen kan je betalen met je ecocheques ? Vaatwasser inbouw : Andere merken. Betaal bij ons met Ecocheques. Omschrijving, Afvoerslang.


Type, Voor wasmachine en vaatwasser 1cm. Zij kunnen je eco-cheques goed gebruiken voor een vaatwasser , koelkast of wasmachine. Jij daarentegen hebt vorig jaar geïnvesteerd in een . Vandaag wouden wij een vaatwasser kopen in de Ikea in Gent. Binnen de kortste keren doe je de afwas van personen.


Ecocheques kan je gebruiken voor de aankoop van ecologische producten en diensten. Een ecocheque is een extralegaal voordeel dat een werknemer van zijn. Es fehlt: vaatwasser Reeds meer dan jaar de referentie.

Indien de klant de bestelling zelf afhaalt, kan hij de ECO-cheques afgeven in het. In beide gevallen dient het volledige bedrag onmiddellijk met betaalkaart betaald te worden (er wordt geen cash aanvaard). Eco-cheques worden wel aanvaard . Kom dan de talrijke aankoopmogelijkheden ontdekken. Heb in twee huizen een Whirlpool vaatwasser gehad.


Het is bij ons helaas niet mogelijk om te betalen met ecocheques.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts