dinsdag 26 september 2017

Samsung ijskast koelt niet meer

Raadpleeg de handleiding voor meer informatie. Hoi, Onze koelkast vriest normaal, maar ze koelt niet meer. Het display is ingesteld op graden, maar het is duidelijk veel warmer binnenin. De vriezer werkt wel gewoon evenals de ventilator.


De koelkast wordt niet meer koud.

Het regelklepje om de kou van de vriezer de koeling in te . Sinds een half jaar doet de vriezer het niet meer en koelt de koelkast niet goed. Liebherr koelvriescombi: koelt niet meer 21. Koelkast vriest wel, maar koelt niet. Koelvriescombi koelt niet vriest wel 27.


Het is dus enorm vervelend als uw koelkast dat nu net niet doet. Wat kan zoal de oorzaak zijn?

Ok onze koelkast koelt niet meer het is een no frost koelkast van samsung. Bosch koelkast koelt niet meer , wel vriezen 18 Posts 16. Kreeg kort na aanvang een brief dat ik het serie nr op moest . Amerikaanse koelkast koel gedeelte koelt niet meer.


Weitere Ergebnisse von radar. Repareer zelf met onze handige tips. Of is uw vriezer ermee opgehouden? Probeer het zelf te repareren met onderstaande tips. Meteen onderdelen voor uw koelkast.


Sinds vandaag viel ons op dat de koeling niet meer erg koud was. Nou kwam ik er achter dat. Sluit de deur van de koelkast niet meer naar behoren? Na jaar koelt de koelkast niet meer en de vriezer vriest aan.


Het blauwe vierkantje met de letters OK wordt wit. De temperatuur is dus te. De display gaf wel een goede temperatuur aan (4°), .

Mijn koelkast koelt niet meer , terwijl de vriezer het wel doet. Kan er ergens iets verstopt . Vaak kun je een koelkast gemakkelijk zelf repareren. Als de koelkast niet meer werkt nadat hij verplaatst is.


Ik heb een samsung koelkast en hij koelt niet meer goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts