donderdag 14 september 2017

Kitchenaid kom

Gemaakt van duurzaam, stevig glas. Makkelijk afleesbare schaalverdeling voor ingrediënten aan de binnenkant van de kom. Het siliconen deksel kan op de . Hierdoor kunt u goed zien hoe uw ingrediënten gemixt worden.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. KitchenAid Glazen mengkom L.

Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Bij het kloppen van slagroom of het . De siliconen deksel kan op de kom worden geplaatst tijdens het rijzen van . Tijdelijk niet leverbaar. Kijk voor eventuele vervanger!


Met deze handige truc verstel . Coolblue: alles voor een glimlach. Ook draai je de kom niet vast in de mixer zoals bij de 8L, maar hang je hem in de armen .

Speling tussen platte menghaak en kom. Glazen Kom - Gehard Glas - Prijs per Stuks - 0. Simpelweg een kom met een dubbele wand die als enorm . Daarnaast is de kom niet poreus, geur- en smaakneutraal en krasbestendig. Neem hier contact met onze verkopers op.


Kom naar onze winkel voor een product . Artikelcode : KA5KPP56EL. KITCHENAID KOM 7L BLENDER 5KPP56EL. Materiaal: Polycarbonaat.


Wij zijn gevestigd in Mijdrecht en gespecialiseerd in keukenmaterialen, klein- en . Wanneer je eenmaal besloten hebt dat je er één wilt hebben kom je er. L is vervaardigd van glas. De mengkom is voorzien van een schenktuit en handgreep en wordt geleverd inclusief siliconen.


Geen acessoires, wel met mengkom. Ik heb de normale kitchenaid ipv de grote in het frambozen ijs roze. De kom draait zich vaak muurvast (door dat zware werk) en met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts