donderdag 7 juni 2018

Gefu spirelli spiraalsnijder

Maak eindeloze slierten van wortel, komkommer en andere groenten. Deze spiraalsnijder is eenvoudig in gebruik: als je weet hoe je een potlood slijpt, dan . Je kan er goede spaghetti van groenten mee maken, maar wat ik heel jammer vind is dat je altijd een stuk groente overhoudt. Met de spirelli tover je in een handomdraai eindeloze julienne-stroken uit . Met deze vernieuwde spiraalsnijder tovert u in een handomdraai spastasliertjes van bijvoorbeeld wortels, komkommers en vele andere groenten.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.

Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Bezoek onze website voor meer informatie. Snijd je groente gemakkelijk en snel met deze zwarte Spirelli spiraalsnijder van Gefu. GEFU Spirelli Spiraalsnijder 2. Je kunt stevige groente en fruit in lange, dunne slierten snijden in twee . Met twee snijdikten: mm en mm. Ontdek deze Keuken en eetkamer in onze webshop.


Gefu is gemaakt van zwart kunststof en heeft verschillende messen van roestvrij staal. Controleer de spelling van je zoekterm.

Snel en eenvoudig groente pasta maken. De bekendste spiraalsnijder van Nederland. Misschien heb je hem wel gezien in de Allerhande van . Lees review Schrijf een review.


SPIRELLI Italiaans voor crayon de légumes, groentensnijder. De spiraalsnijder is een nieuw artikel van het Duitse merk Gefu. WMF Spiraalsnijder Hello FUNctionals.


Gefu Spirelli Spiraalsnijder - Overzicht. Maak in een handomdraai juliennestroken van allerlei vaste groenten met de spiraalsnijder Spirelli van Gefu. Draai je wortel, radijs, komkommer en andere stevige groenten zeer gemakkelijk in perfecte julienne.


Tover de mooiste eindeloze reepjes julienne uit wortelen, komkommers. Met deze geweldige spiraalsnijder Spirelli tover je in een handomdraai eindeloze julliennestroken. Maak spaghetti van courgette, salade van . Weet jij hoe je een potlood slijpt?


De Spirelli werkt eenvoudig, je gebruikt de snijder net als . Spirelli , de bekende spiraalsnijder van Gefu , is al meer dan miljoen keer over de toonbank gegaan. Als belangrijkste innovatie is de Spirelli nu voorzien van een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts