maandag 11 juni 2018

Iittala bestek

Artik coffee spoon stainless steel. Laura Partanen, Arto Kankkunen. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd. Vele aanbiedingen bij bol. De eenvoudige, maar onderscheidende vorm van het Scandia bestek , is een .

Vind iittala bestek op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop vandaag nog uw bestekset en ontvang gratis levering! Wat ooit begon als een glasfabriek in Iittala, Finlan viert . Bestek en pannen serviesgoed. Bekijk alle producten van dit merk.


Het merk iittala is geboren in een glasfabriek in Finland. De filosofie van de grondleggers, Kaj Franck en Alvar Aalto, wordt nog steeds uitgedragen.

Het verfijnde design beschikt over ovaalvormige heften en diagonaal geplaatste tanden. Het geborstelde roestvrij staal past op zowel een formeel als informeel gedekte tafel. Citterio bestek is gemaakt van geborsteld roestvrij staal.


Serveer de heerlijkste salades met de stijlvolle Iittala Piano saladebestek met houten handvat. Veilig achteraf betalen mogelijk! Harmonie tussen vorm en materiaal - dit bestek voelt meteen vertrouwd als je het aanraakt. Het moderne roestvrij stalen bestek ligt natuurlijk in de hand en bij . Kies jouw favoriet uit meer dan producten van Iittala en shop deze eenvoudig online!


Wij hebben bestek cassettes voor u. Als één van de oudste glasfabrieken van Finland produceert Iittala tijdloos Scandinavisch design,. Piano bestek 16-delig - roestvrij staal - Iittala. Het bestek is van geborsteld rvs en past . Op zoek naar nieuw bestek ? Deze Scandia bestekset van Iittala is een eenvoudige, maar klassieke set die door zijn eenvoud bij zowel . De ronde vormen van het bestek zorgen ervoor dat het bestek prettig in de hand ligt.


Tip: de Iittala Collective Tools serie is van dezelfde ontwerpers, en is een perfecte . Bereik: €1- €2100.

Renzo Piano voor iittala ontworpen. Met deze comfortabele, prachtig uitgevoerde bestekset wordt elk etentje een feest. U vindt het allemaal bij kookwinkel Oldenhof.


De webshop met het grootste assortiment bestek , glaswerk , . Ze zijn rustig vormgegeven en daardoor geschikt voor elke tafelschikking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts