maandag 25 juni 2018

Glazen theepot

Vele aanbiedingen bij bol. Glazen Theepotten koop je eenvoudig online bij bol. Hier bij De Theeplantage bieden we onze klanten de mogelijkheid om een prachtige, glazen theepot aan te kopen en dat ook nog eens tegen de beste prijs!


Bredemeijer Solo Genoa Theepot 1L Glas. Thee zetten in een glazen theepot zorgt voor een mooi schouwspel. Koop je glazen theepot bij Simon Lévelt, online of in een van onze winkels.

Een dubbelwandige theepot van glas , handig en mooi. En je thee blijft lekker lang warm. Verwen jezelf met een heerlijk kop thee en deze mooie theepot van . In onze webshop bestel je online topkwaliteit theepotten voor. Want met een glazen theepot geef je een elegante look aan jouw persoonlijke theemoment of tijdens een gezellige high tea aan huis.


Zet een heerlijk kopje thee met deze glazen theepot van Eva Solo. Je kookt het water direct in de theepot, doordat hij geschikt is voor elk type fornuis. Jenaer Glas Theepot Relax Family 1. Assam theepers met glazen liter, set van 3.

Of je nu een zwarte gietijzeren theepot , of een porseleinen exemplaar met. Producten getagd met glazen theepot. Als je aan Frankrijk denkt, komt waarschijnlijk als eerste het idee boven van zon, vakantie en… lekker eten.


Glazen theepot met porseleinen deksel met kersenbloesem. Wereldberoemd is de Franse keuken, maar is dat nu . Deze theepot heeft een filter in de tuit en een bamboe deksel die in de pot klemt, handig omdat hij er. Accompanying tea light available. Kies voor een theepot van Blokker. Bestel op werkdagen voor 21:0 dan is het . Hij is speciaal ontworpen zodat hij niet lekt en de . Verona enkelwandige glazen theepot , geschikt voor 1L.


Verse thee is ontzettend lekker, maar het kan soms nogal een gedoe zijn met zetten als je niet de juiste zakjes of een thee-ei in huis hebt. Met deze glazen theepot en filter zet je makkelijk thee en ziet ook nog eens hoe mooi de theeblaadjes zich ontvouwen en vermengen met het water. Prachtige en veelzijdige glazen theepot met een inhoud van liter.


De theepot is gemaakt van hittebestendig glas en mag in de vaatwasser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts