woensdag 1 augustus 2018

Glazen opbergdoos

Met de vtwonen accessoires haal je de fijne sfeer in huis van toen, maar met de beste kwaliteit van nu. De vtwonen collectie bestaat uit allerlei basic items met . Deze glazen boxen kunnen overal in huis neergezet worden. Rechthoekige boxen, afgewerkt met koper.


Sieraden en andere waardevolle spullen berg je mooi op in deze opbergdoos. Hij is handgemaakt van glas en heeft koperen randen.

Grids Brillen Zonnebril Glazen Opbergdoos Display Brede Sieraden Zaak - Color:. Vergelijk Glazen opbergboxen uit de nieuwste collectie en vind. Hübsch sierdoos van glas , met messing frame. De bodem van de doos is bekleed met een blauwe zachte stof, zodat je sieraden extra mooi uitkomen en goed . Deze opbergdoos is van het merk vtwonen.


Je zocht naar: glazen opbergdoos ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn . Ook al je mooie sieraden en andere kostbaarheden kan je gemakkelijk tonen door ze in een glazen opbergdoos te leggen. De Deens glazen boxen zijn te .

Bewaar voortaan je sieraden in deze unieke glazen opbergdoos van vtwonen. This Pin was discovered by Marieke. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Een vitrinedoosje van zwart metaal met glas.


Dit doosje is practisch voor kleine spulletjes, maar ook decoratief. Gebruik om je gevonden schatten in te laten . Bowlpot met acht glazen (in doos ). Te koop: bowlpot met acht glazen nieuw, compleet nog in doos. Tegen elk aannemelijk bod. Multifunctionele bewaardoos gemaakt van borosilicaatglas met deksel van BPA- vrij plastic.


Glazen doosje met gouden metalen rand geschikt voor kleine objecten. Bestaat uit kleine vakjes en langwerpige. Gespiegeld glas op de bodem.


Deze unieke glazen opbergdoos is ideaal te gebruiken bij het bewaren van sieraden. Het is als een los element over de glazen doos heen gebouwd - een gigantisch . Voorbeeldzinnen met ` glazen doos `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Verzenden mogelijk via B-post, kosten voor de koper.


Of ik van eb tot vloed in een glazen kubus in zee wilde zitten, vroeg kunstenaar Lotte van den Berg.

Eten en drinken mee en een ton met . De rechthoekige, glazen bewaardoos (l) Pure Box Active van Luminarc kan je luchtdicht afsluiten dankzij het kunststof deksel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts