woensdag 8 augustus 2018

Microvezel droogdoek

Maakt streeploos droog en laat absoluut geen pluisjes achter. Microvezel vermindert wrijving op lak en heel veilig in . Clean n Polish microvezel droogdoek. Deze microvezel droogdoek is gemaakt om streepvrij ramen te drogen. Na het wassen van de ramen kun je deze doek gebruiken voor een streepvrije .

Dat is voorgoed verleden . Speciale microvezeldoek voor het drogen van de auto. Vanwege zijn gewafelde structuur is de . Met deze microvezel droogdoek verwijderd u vervuiling, stof, vingertasten en . Het ideale hulpmiddel om uw voertuig op een tijdsbesparende, eenvoudige en lakverzorgende manier te drogen. Te gebruiken voor het drogen van alle gladde oppervlakken zoals glas, kunststof, rvs, chroom en tegels.


Ultra zacht en neemt veel vocht op.

Ideaal voor het drogen van auto, ramen, badkamer. Plaats je hand in de zachte en zeer absorberende droogdoek van microvezel en maak de poten van je hond schoon en droog. Bestel nu BTC microvezel droogdoek groot bij Gereedschapbestellen.


Gratis verzending vanaf €7-! Vergelijk winkelprijzen. Met de grote Sonax microvezel droogdoek maak je je auto sneller droog dan ooit.


De doek is voorzien van afgeronde hoeken en omgenaaide . De Axyma microvezel droogdoek XL deluxe werd speciaal ontwikkeld om je auto in één vlotte beweging te kunnen drogen. De echte microvezel droogdoek. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je . Protecton microvezel droogdoek.


Het microfiber is erg absorberend en geeft een . SUPER water opnemende droogdoek die in één keer de auto geheel droogt na het wassen. Ik heb gister voor het eerst een echte droogdoek gebruikt, de Senza Acqua. Voorheen gebruikte ik kleinere zachte microfiber doeken.

De structuur, gewicht en kwaliteit van . Grote microvezel droogdoek voor het makkelijk en snel drogen van uw auto zonder strepen en . Altijd met de laagste prijzen, niet goed geld terug garantie en meer dan 300. De allerbeste droogdoek om uw auto mee te drogen. Erg goede microvezel droogdoeken van het merk VooDoo Ride Groen x 60cm Grijze afwerkrand Zacht Drogen Dit product bevat: - 1x Voodoo Ride . De Rolls Royce onder de droogdoeken voor glazen: de hoogwaardige structuur in microvezel is perfect om alle types van glazen af te drogen, zonder te pluizen . Afmeting is 100cm x 60cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts