donderdag 23 augustus 2018

Microgolf eierkoker

Het is nu een eitje om een eitje te koken met deze Magnetron Eierkoker. Met de vrolijke Magnetron Eierkoker kook je in een paar minuten een lekker eitje in de magnetron. Voeg water toe aan de onderkant van de eierkoker , plaats . De magnetron eierkoker voor eieren is ideaal voor het gezin wat in de ochtend houdt van een lekker eitje. Met deze speciale eierkoker zijn je eieren binnen . Ook bij het bereiden van een snelle avondhap is deze magnetron eierkoker een ware uitkomst. Geen gedoe met een pannetje, gas, water dat overkookt en . Bekijk nu hier hoe je snel je eitje . Eieren koken is een kunst, die jij met de Microwave boiler, razendsnel onder de knie zal hebben Het kost veel tijd en geduld om eieren tot in de perfectie te leren.


Op zoek naar een nieuwe Eierkoker ? Vergelijk verschillende Eierkokers op Kieskeurig. Ik heb deze van iemand gekregen maar weet niet hoe je hem moet gebruiken. Heel simpel, van plastic en voor slechts ei. Er zijn natuurlijk meerdere.


Kook een eitje hard of zacht voor persoon zonder al het gedoe van het koken in water. Gewoon in de microgolf , is meteen klaar. Deze grappige magnetron eierkoker in de vorm van een kip is super handig! Als jij je eitje in de eierkoker gedaan hebt, heb je er geen omkijken meer naar tot . Vind eierkoker magnetron op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Vul de bodem met water, prik een gaatje in het ei met de bijgeleverde prikker en plaats het ei in . Een ei koken wordt nog makkelijker met de magnetron eierkoker. Zo kunt u ondertussen ook nog andere dingen doen. Heeft u er geen zin in dat uw water weer . Gelukkig is hier nu een oplossing voor in de vorm van deze magnetron eierkoker.


Je hebt hiermee namelijk in no time een gekookt ei, dus geen fornuis of . Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Op zondag ontbijten was nog nooit zo ontspannend met deze handige eierkoker voor in de magnetron. Vul hem met water, stop het ei erin, doe het deksel erop, . Hard- of zachtgekookte eieren en roereieren in minder dan een minuut in de microgolf.


Origineel: geef de eieren een halfronde of vierkante vorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts