maandag 26 oktober 2015

Brooddoos brabantia

Een broodtrommel die niet meer ruimte inneemt dan strikt noodzakelijk. Vind broodtrommel brabantia op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Hetzelfde product met gebruikssporen of een beschadiging, maar tegen een mooie korting?


Zichtbaar beschadigd € 1 95.

Om te voorkomen dat je brood snel hard en droog wordt, bewaar je hem het beste in een . Coolblue: alles voor een glimlach. Nieuw gekocht voor euro. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Je creëert met deze broodtrommel niet alleen een plek om je brood te bewaren, bovenop de . Deze broodtrommel met schuifdeksel neemt weinig ruimte in en biedt plaats aan twee grote broden. De broodtrommel heeft een capaciteit voor hele broden, .

Metaal wit met oranje klep. Buitenkant nog mooi in de lak, binnenkant wat . Deze rode broodtrommel met schuifdeksel neemt niet meer plaats in dan noodzakelijk is en biedt ruimte voor wel twee grote broden. Deze witte broodtrommel met klepdeksel neemt niet meer plaats in dan noodzakelijk is en biedt ruimte voor wel twee grote broden.


In goede gebruikte staat. Het is een originele, vintage . De trommel is gemaakt van metaal en uitgevoerd in bruintinten. Via deze pagina weet je zeker dat je de goedkoopste . Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Keukengerei voor alle keukens groot en klein is er van alles te vinden op keuken gebied ! Al uw keukengerei vindt u bij de keukengerei-expert.


Ontdek deze Audio in onze webshop. Compact - schuifdeksel draait aan binnenzijde van de trommel. Grote capaciteit - biedt ruimte voor wel grote broden.


Bodem met noppenpatroon voor goede . Er was niet veel te zien.

Helaas iemand anders was je voor. Leuke retro broodtrommel uit de serie Bayon. Broodtrommel brabantia rood online kopen? Kan zowel staand als hangend aan de muur worden gebruikt.


Super mooi exemplaar die al. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts