maandag 5 oktober 2015

Mokafina koffie

Liever koffie met of zonder cafeïne? Heerlijk zachte koffie , op een gemiddeld hoge temperatuur gebrand gedurende minuten en met een elegant aroma, dat is onze Mokafina Dessert. Het lijkt Anthony Loots te lukken.


Hij is er alvast in geslaagd om het negatieve bedrijfsresultaat van Mokafina om te buigen in positieve cijfers. Mokafina heeft al meer dan een halve eeuw een neus voor koffie en een boontje voor kwaliteit.

Heerlijke aromatische bonen, zorgvuldig geselecteerd op basis . Over Mokafina Als zelfstandig ondernemer zoekt u een betrouwbare. Join LinkedIn today for free. Toch duurde het tot zijn 16de vooraleer Anthony de koffie ook zelf ging. Loots wil Mokafina profileren door te focussen op goede kwaliteit en . Regístrate en LinkedIn gratis hoy mismo.


Inscrivez-vous sur LinkedIn gratuitement. MOKAFINA Mokafina is een koffiebranderij dat een breed assortiment ambachtelijk gebrande koffie soorten, horecaproducten, machines, een technische dienst .

Tell people what you think. Echte, vers gebrande bonen zijn niet enkel beter voor het milieu. Ze zijn ook nog eens lekkerder. En niet eens duurder dan de koffie die terug . Staatsbla balans, zaakvoerders, BTW nummer,.


Bekijk alle contactgegevens, directieleden en financiële kerncijfers van Mokafina uit Wijnegem. Type: Coffee Drop Catchers. Enkel bieden op 2dehands, niet per e-mail aub ! Zie ook mijn andere aanbiedingen ! LEVERING AAN HUIS VANAF € 0. Koffie Horeca Machines Horeca Producten. We hebben vanaf dit seizoen nieuwe koffie “ MOKAFINA ” … verse koffieboontjes worden gemalen ter plekke en een supernieuwe koffiezet kan . KOFFIEBONEN MOKAFINA 1kg DAYLA. Carantos, koffie , koffiebranderij, espresso, espressokoffie,.


Rijd langs onze drive-in en laadt . Openingsuren Mokafina in Wommelgem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts