vrijdag 16 oktober 2015

Retro brooddoos

Geschikt voor de vaatwasser (max 40°), doch . Retro broodtrommel lila geglazuurd RVS Afmeting : CM 3 5X23X15. Vervlogen tijden: de tijd dat je oma een boterham voor je uit de broodtrommel haalde. Of ken je het alleen maar . Retro -cadeau – een broodtrommel in de vorm van een cassettebandje, mixtafel of spelletje heb je heerlijke herinneringen bij de lunch.


Arenda Koster - te Velde hat diesen Pin entdeckt.

Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest. Gratis Lieferung ab 29€ durch Amazon. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Zorg ervoor dat je brood langer vers blijft met één van onze leuke retro broodtrommels! Bewaar je broo cake of vers gebakken broodjes in de brooddoos en . Tagen - Ik verkoop dit omdat dit niet meer in mijn interieur past. Het is een brabantia brooddoos uit de jaren 70.


Vind brooddoos vintage op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Bento brooddoos eenhoorn. Kitchen islands are super functi . Op zoek naar een broodtrommel zoals de Wesco Grandy of Brabantia?


Met bijhorende lepel en vork en brede elastiek als extra . Brooddoos en meer dan 20. Ga in retrostijl naar school met deze vintage transport- brooddoos ! Geef de brooddoos een persoonlijke toets mee door er een naam op te zetten. Laat iedereen op het werk of op school zien dat jij een echte RAFC-supporter bent met deze leuke brooddoos. Leuke brooddoos met een ruimteprint op het deksel. Zet op mijn verlanglijstje.


Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Helaas hebben wij niets gevonden voor brooddoos retro. Controleer de spelling van uw zoekterm. Voeg toe aan winkelwagen. Grote Tupperware brooddoos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts