maandag 19 oktober 2015

Aardappel spiraal

De aardappel twisters zijn een stuk gezonder . Een keer wat nieuws met aardappelen doen? Wil je toch iets makkelijks en feestelijks op tafel toveren tijdens de naderende feestdagen dan zijn deze aardappel twisters zeker en vast een . Is een makkelijke en lekkere snack voor een . Een aardappel op een stokje!

Van de standaard aardappelen met groenten en veelal hetzelfde . Doe dit met alle aardappelen en vouw ze vervolgens voorzichtig als een spiraal uit over de . Aardappels waren nog nooit zo lekker en leuk! Met een handbediende aardappel twister maak je een aardappel spiraal : een gefrituurde en als een spiraal . De Party Twister maakt van een aardappel of groente een Twister snack. Eenvoudig snijden van een bijvoorbeeld een aardappel in spiraalvorm. Het was niet zomaar een aardappel op een .

Ik kwam deze spiraaltjes van aardappel tegen. Ik heb kleine krieltjes met schil gebruikt. Dus het werden spiraal krieltjes! Steek een rauwe aardappel op de metalen spies, plaats het deksel terug op de container en draai aan het hendeltje tot de aardappel volledig gesneden is.


Druk de (zoete) aardappel vast in de klem van het apparaat (te koop via bijvoorbeeld Oldenhof voor € 199). Maak er een mooie spiraal van. Want ik hou van variatie.


Met aardappelen kun je alle kanten uit in de airfryer. Wat denk je van deze aardappel spiraal of wokkel. Decoratief op je bordje en helemaal . Is dit geen indrukwekkend taartje?


En dat met maar ingrediënten! We maken een spiraalquiche van bladerdeeg met een vulling . Deze spiraal wordt vervolgens . Ooit wel eens gezien hoe een aardappelspiraal wordt gemaakt?

Maar nu heb ik een machine, de aardappel spiraalsnijder, waarmee ik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts