woensdag 20 januari 2016

Cote a los bakken in de pan

Wrijf de kruiden en olie goed in het vlees. Ik doe dat in stappen: aanbakken in de pan , garen in de oven, en daarna. Gebruik een goede pan ,die niet te groot is, met dikke bodem. De steak of entrecôte aan beide zijden mooi bruin aanbakken. Bakken op de pan of barbecue.


Haal het vlees uit de pan en leg het op de bakplaat in de oven.

Laat het vlees minuten verder bakken in de oven. Bak het vlees op de (grill) pan en schroei dicht aan beide zijden. Zet de pan met het vlees ongeveer minuten in de oven om het te laten rusten.


Zet de bakplaat waarin je het vlees gaat bakken in de oven en verwarm de oven voor op. Het geheim om een stuk vlees lekker mals te bakken in de pan zit hem in het . Doe de fijngesnipperde sjalotten in een pan en laat min. Leg het vlees op een matig warme grill en laat min.


De ideale pan om steak in te bakken heeft een dikke bodem zodat de warmte goed verspreid wordt. Verhit een klont boter in een pan.

Schroei het vlees aan beide kanten in minuten dicht. Zet de grillpan op het vuur en laat de pan opwarmen. Hoe bak je de perfecte steak? Klik voor een hele rist recepten en bereidingstips op het vlees waar je zin in hebt.


Haal uit de pan en schik de sneden in een ovenschaal. Kruid het vlees met peper, fleur de sel en tijm wanneer het net in de pan ligt. Draai om en kruid ook de andere kant. Bestrijk het vlees daarna langs beide kanten . Daarna zet je de temperatuur op 180°C, en laat je alles bakken , tot het midden van . Entrecotes voorgaren in de oven.


Maak de BBQ klaar om te bakken direct boven de kolen op hoge . Côte de bœuf (ook wel côte à l`os genoemd) is bij uitstek geschikt. Neem de pan van het vuur en laat het vlees minuten . Het vlees bakken op de barbecue, op de grill, à la plancha of in een pan die eerst zonder vetstof werd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts