dinsdag 19 januari 2016

Le creuset ovaal

De ovale pan van geëmailleerd gietijzer heeft een inhoud van 1liter, bedoeld voor 12 . Gelukkig wordt er natuurlijk een ovale deksel . Daarom wordt bij de pan standaard een ovale deksel . Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Elk item is gegoten in zandvormen en wordt . Coolblue: alles voor een glimlach. Een oerdegelijke kwaliteitspan, die generaties lang mee gaat. Met deze gietijzeren pan kunt u ontzettend veel . Het kwalitatief hoogwaardige gietijzer zorgt voor een zeer gelijkmatige verdeling van de . Door zijn eigenschappen is gietijzer uitstekend . Een vis heeft nou eenmaal een andere vorm dan ander vlees.


Erin snijden kan echt doodzonde zijn. Mooie grote ovenschalen van le creuset zeer kwalitatief merk ! Frankrijk - 20e eeuw - nooit gebruikt . Veelzijdig in het gebruik, zal hij uw dagelijkse keukenhulp zijn. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Verkrijgbaar op bestelling.


Le Creuset Braadpan ovaal. Een ovale gietijzeren stoofpot van het merk le creuset te koop. Traditionele, gietijzeren, ovale braadpan met handgrepen aan de zijkanten en een RVS knop op het deksel. Signature - Stoofpan ovaal 31cm.


De deksel heeft dezelfde dikte als de pan zelf, voor een gelijkmatige verdeling van de hitte. Dankij zijn brede diameter is deze pan ideaal voor het bakken van hele vissen. De vispan is voorzien van twee robuuste roestvrij stalen grepen.


Deze pan heeft zeer goede . Dit ovale model is ideaal voor wil rollades etc. De pan is veelzijdig in het gebruik en zal hij uw dagelijkse keukenhulp zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts