maandag 11 januari 2016

Domo stofzuiger

Vele aanbiedingen bij bol. Domo Steelstofzuiger 14V blauw. De zuigkracht is regelbaar. Een kraaknet huis begint bij een goeie stofzuiger.


In ons grote aanbod vind je gegarandeerd de juiste onderdelen voor je Domo . Stofzuiger zonder zak, met HEPA.

Coolblue: alles voor een glimlach. Via deze pagina weet je zeker dat je de goedkoopste DOMO . DOMO stofzuiger combi zuigvoet. Met behulp van de filters vind je snel het ideale toestel dat bij jou past. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Dit product is helaas niet (meer) beschikbaar in ons assortiment.


Dit filter zit in de stofzuiger, meestal achter de stofzuigerzak en voor de motor. Het motor filter is 2x .

Dubbele HEPA-filter, Automatisch snoeroprolsysteem. Met metalen telescopische buizen. Uitneembaar stofreservoir, praktische . Facility, expeditie en veiligheid. Troostwijk verkoopt stofzuiger voor Warme bakkerij in België. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn.


Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Maximaal ingangsvermogen: . Energie-efficiëntieklasse: A, Jaarlijks energieverbruik: 25. Geen stofzuigzakken nodig, dus je bespaart kosten op de lange termijn.


De verschillende filters in dit toestel houden het superfijn stof tegen. Vuilafscheidingsmethode: . Goede kleine stofzuiger met toebehoren. Is maar enkele keren gebruikt.


Permanente zuigkracht, dankzij cycloonsysteem. Veiling: Inboedel en magazijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts