vrijdag 17 juni 2016

Domo snijmachine

Vele aanbiedingen bij bol. Het roestvrijstalen gekartelde mes zorgt ervoor dat de . Het gekartelde mes wordt aangedreven door een vermogen van 2W. Met de MS1snijmachine van Domo snijd je broo kaas, groenten of andere waren naargelang de dikte die jij wil.


Na verschillende winkels bezocht te hebben voor een snijmachine zonder resultaat, op internet gekeken en uitgekomen bij Coolblue. Bdeat Deze snijmachine van.

U heeft voedsel wat klein gesneden moet worden? Laat dat maar aan deze Domo snijmachine MS1over. Hij is met het snijden van kaas, worst en brood in . Materiaal behuizing: Aluminium. Kleur van het product: Wit. Met een maximale snij dikte tot mm,.


Domo DO521S, Grijs, 4mm, 2mm, 2mm, kg. Type snijmachine : Electrisch. Licht gekarteld mes in roestvrij staal, diameter 17cm, makkelijke te verwijderen;.

Traploos instelbare snijdikte van tot 15mm;. Snijmachine , ideaal voor brood. Onze excuses, de DOMO DO521S is niet meer beschikbaar. Omschrijving voor DOMO Broodsnijmachine (MS171).


Ontdek ons uitgebreid assortiment aan Domo snijmachines. Met behulp van de filters vind je snel het ideale toestel dat bij jou past. De DOMO deli- snijmachine DO521S is een elektrische vleessnijder die niet alleen geschikt is voor supermarkten, maar ook wanneer men lunchevenementen of . Deutsch, English, Espanõl, Français, Nederlands , . Breedte: 4mm, Diepte: 2mm, Hoogte: 2mm. Zoeken: domo snijmachine.


Dit product is helaas niet ( meer) beschikbaar in ons assortiment. Klik hier voor alternatieven. Via deze pagina weet je zeker dat je de goedkoopste DOMO .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts