vrijdag 3 juni 2016

Inductie adapterplaat

Adapter plaat voor pannen zodat ze op inductie werken, cm. Inductie adapter om pannen geschikt te maken voor inductie. Als je een inductie kookplaat hebt dan kan het goed zijn dat je pannen hebt die niet geschikt zijn voor koken op die inductie kookplaat.


Een pan is niet geschikt . Blijf je oude pannen gebruiken - maakt elke pot en pan geschikt voor een inductie kookplaat.

De inductiekookplaat kent grote verbeteringen ten opzichte van . Gebruiksaanwijzing: leg de plaat op de. Blijf uw oude pannen gebruiken - maakt elke pot en pan geschikt voor een inductie kookplaat. Leg deze plaat op de kookplaat en zet uw pan vervolgens op. Online of in één van onze winkels.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! BRAADSLEDE PLAISIR GOURMAND - antikleef SIF - HANDVAT.

Lodelinsart: Niet in voorraad. Deurne: Niet in voorraad. Sint-Pieters-Leeuw: In voorraad. Alleur: Niet in voorraad . Hebt u een inductiefornuis, maar uw pan of uw servies van keramiek zijn niet geschikt voor inductie ? Vanaf nu wel - schuif de adapterplaat er gewoon tussen!


Bekijk de folder actie van Expert en koop direct met korting in de winkel. Inductieadapterplaat WPRO met steel die kan afgenomen worden als de plaat op het vuur . De adapterplaat is gemaakt van gietijzer en zorgt voor . Zet de pan op het midden van de plaat . Levering inbegrepen bij bestellingen vanaf €voor 21u op werkdagen bestel morgen in huisproduct nieuw, kan beschadigde doos hebben! Als jouw oude pannen geen magnetiseerbaar metaal bevatten of een beetje krom zijn, ook dan kun je oude . Het geëmailleerde gietijzer wordt . Omdat ik volgend jaar naar een appartement verhuis waar geen . Heeft er iemand ook een tajine in gebruik op inductie? Dankzij jouw post heb ik dus die inductie - adapterplaat bestel ook nog zonder .

Uw favoriete kookpot op een inductiekookplaat. Met de WPRO induction disc kunt u uw gewone potten en pannen blijven gebruiken op uw inductiekookplaat. Maar als dat toch niet genoeg is, kun je altijd nog een zogeheten inductie - adapter kopen.


Dat is een platte metalen schijf met een steel eraan, die je tussen de . Wpro inductie adapterplaat. FAGOR-BRANDT inductie adapterplaat. Scanpart inductie adapterplaat Ø22cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts