dinsdag 7 juni 2016

Pizza bakken aan huis

Overheerlijke pizza met krokante dunne bodem, bereid in onze authentieke mobiele houtoven. Dagvers bereid deeg en verse ingrediënten van topkwaliteit, . Italiaanse houtoven op uw pizzafeest. Wenst u ook een hapje vooraf, een huisbereide tiramisu of een . Viva la Pizza , uw mobiele pizzabakker aan huis !

Heel onze pizzacatering in huis ! Onze pizzabakkers komen, met onze mobiele houtovens bij jou aan huis of op. De Pizzabus aan huis van Pizzakok Sylvano, dat is pure passie voor pizza. Laat een pizzabakker bij u thuis langskomen en deel onze unieke italiaanse.


In combinatie met onze informele stijl is onze pizzabakker aan huis catering . De Pizza met Pazzi pizzatruck uit Workum is een mobiele pizzabakker aan huis met. Van een workshop pizza bakken tot een mobiele pizza -oven op locatie met de enige. Met onze mobiele houtgestookte oven kunnen wij op locatie een workshop geven.

Onze ervaring is dat het in groepen heel goed valt . Huur een pizza oven voor uw speciale gelegenheid. Laat u gasten zelf pizza bakken of laat het aan ons over zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Voor een vrijblijvende aanbieding en meer informatie zie het kopje evenementen en feesten . Dat kan tijdens onze pizza workshop.


Helemaal zoals ze hem uitvonden in Napels. En zoals wij hem persoonlijk komen bereiden aan huis op uw . Het oude topic is hier te vinden : Het Grote Zelf Pizza Bakken topic. Twee ovens, een granieten werkbank, spoelbak, koelkast en afsluitbare bakken met verse ingrediënten. Ik breng niet de pizza , maar de hele pizzeria bij je thuis.


De nieuwe vriend van mijn moeder had een huis aan het . Thuis uit eten, voor je verjaardag of feestje, op je werk, je vereniging of. Pizza bakken op de barbecue is zowel een kunst als een wetenschap. Online bestellen bij Pizza Fresca!


U kunt ook met iDeal betalen! Een leuke en smakelijke bezigheid om samen te doen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts