vrijdag 24 juni 2016

Reisbeker koffie

Overleef jij het niet zonder een kop sterke koffie in de ochtend? Of ga jij de deur niet uit zonder een ijskoud drankje? Een fijne thermosbeker is je nieuwe beste . Koffie -to-go bekers koop je eenvoudig online bij bol. Geniet thuis, maar vooral onderweg van je koffie of thee, met deze duurzame reisbeker van .

Hoe logisch is het om je eigen beker mee te nemen? Linda vindt dat hartstikke logisch en heeft zelfs al een kleine verslaving: koffiebekers to go . Rvs Pitcher Espresso Melk Koffie Cup Mokken Thermo Latte. Mors nooit meer een drup koffie met deze 1 mors- en lekbestendige reisbeker. Laat de knop los en de kop sluit . De beker is gemaakt van natuurlijke materialen.


Dit product in deze productvideo, WARMHOUD REISBEKER KOFFIE -BEKER RVS RENBERG is te.

Met roestvrijstalen dubbele wand om uw koffie warm te houden. Geniet met de Touch Travel Mug buitenshuis van uw Nespresso koffie. Het houdt uw koffie warm (of koel) terwijl uw handen koel blijven. Net te laat voor een kop koffie ? De siliconen antislip grip zorgt voor een goede . De handige reisbeker van Zuperzozial is uitermate geschikt voor onderweg. Door de uitneembare zeef is de reisbeker te gebruiken voor zowel koffie als thee.


Dubbelwandige koffie beker blauw 4ml. Ja, ik heb een reisbeker ! Vond die van BLOND Amsterdam heel leuk, maar ik drink geen koffie dus. Heb er nu twee van Riviéra maison! Hiermee blijft jouw verse koffie langer warm en jouw verkoelende water of frisdrankje langer koud.


De Bijenkorf biedt een ruim assortiment thermosbekers en . De beste koffiemokken voor tijdens uw reis - als u onderweg koffie nodig heeft. Onderweg is juist vaak wanneer je koffie het meest nodig hebt - en, irritant .

Ze zijn ideaal voor onderweg: coffee mugs. Reisbeker isoleer Thermos 45l grijs met handvat. Ze houden je koffie warm, zijn beter voor het milieu én je kunt er geld mee besparen. De Kampioen heeft er 16 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts