maandag 5 december 2016

Courgettesnijder

Wat is nu het verschil tussen alle spiraalsnijders en waar koop je ze? Met de Domo My Vegetable maak je van de meest uiteenlopende groenten een lekkere,. Courgette Snijder Courgette snijder met zwart nylon versterkt polyamide handvat gemaakt van roestvrij staal.


De courgette snijder heeft een . Met deze spiraalsnijder van Gefu Spirelli kun je gemakkelijk slierten van diktes maken.

Maak eindeloze slierten van wortel, komkommer en andere groenten. Blokker heeft regelmatig goede en goedkope spiraalsnijders in de aanbieding. Zoals bijvoorbeeld de spiraalsnijder uit de folder van Blokker de Groentesnijder . De bekendste spiraalsnijder van Nederland.


Misschien heb je hem wel gezien in de Allerhande van Albert Heijn. Verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren en . Op zoek naar een goede spiraalsnijder? Werkt net zo goed als de Spirelli maar heeft net even een .

Met deze handige spiraalsnijder The Spiraliser van het merk Zyliss kan je met gemak wortelen, courgettes, uien enz. Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Supersnelle groentenoodles of pasta van wortel, courgette, komkommer maak je zelf met deze spiraalsnijder. Je kunt bijvoorbeeld komkommer of courgette slierten snijden en dit als basis gebruiken.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Oké, het was even stil op Foodies Favorites (drukke periode op het werk, daarna vakantie, je kent het wel… ;-)), maar ik heb weer een leuke . Vind spiraalsnijder op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bekijk de categorie keukengerei op hema.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Omschrijving voor KENWOOD Groentesnijder Spiralizer (FGP203WG).


Al een poosje erg in trek, wat mij betreft terecht, want wat een handig hulpje: de SPIRELLI. Zeker voor mensen die graag op hun koolhydraten . We verwarmen de oven op 100°C en zetten ondertussen water op het vuur voor de .

Maar wat is een spiraalsnijder nou eigenlijk? Spiraalsnijder action online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts