maandag 19 december 2016

Kenwood staafmixer

Vele aanbiedingen bij bol. Ga aan de slag in uw keuken en probeer nieuwe recepten uit met de kMix Triblade HDX7staafmixer. Of u nu een romige puree, een… Meer. Warum kann ich keine Preise sehen? Extreem snelle en krachtige KENWOOD HDP4Triblade- staafmixer voor efficiënt mixen, pureren en versnipperen .

Materiaal behuizing: Metaal, Kunststof. Breedte: mm, Diepte: 78 . Met 6watt vermogen, een roestvrijstalen . Staafmixer HDP4WH van KENWOOD. Vind staafmixer kenwood op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.

Hij wordt geleverd met een RVS afneembare staafmixer voet, een RVS . Een 6Watt motor zorgt ervoor dat hakken en mixen . Ben je je keuken aan het verbouwen? Of wil je een keukentoestel vervangen? In deze rubriek vind je alles om je keuken voordelig in te richten.


Via deze pagina weet je zeker dat je de goedkoopste Kenwood . Dat komt omdat de roestvrijstalen staafmixervoet over messen beschikt . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Prijs eerste dag: € 1Excl. Beschikbaarheid: Op voorraad.


Zware uitvoering met metalen behuizing en rvs mixstaaf en mes, snelheden. Met deze mixer kunt u crepesmix in rvs emmer makkelijk . Deze nieuwe staafmixer is Meer . Conditie: Retourgoed De in deze veiling aangeboden . Wil je snel iets lekkers op tafel toveren?

Kenwood staafmixer , model: HDX754BK kMix, 800W, wvp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts