vrijdag 9 december 2016

Fondue vlees

Wanneer je kiest voor een fondue moeten er veel boodschappen. Zo worden er bij vleesfondue stukken vlees ondergedompeld in olie en op . Deze fondue is bijzonder smakelijk, omdat het vlees vantevoren uur wordt gemarineerd. Voor erbij mierikswortelsaus en barbecuesaus.


Vleesfondue, vleesfondue, Vleesfondue en Vleesfondue. Reken verder op ongeveer 2gram vlees , vis of vegetarische .

Verhit de druivenpitolie in een fonduepannetje. Snij het vlees in blokjes van x cm. De olie is heet als een stukje brood dat je erin legt in seconden. Dep het vlees met keukenpapier droog en bestrooi het met zout en peper. Los in een kopje maïzena op in room en bind hiermee de fondue.


Een geliefde variant op de kaasfondue is de fondue Bourguignonne: de vleesfondue. Hierbij wordt er vlees in een neutrale olie verhit en gegeten met . Indien u geen plaats in de koelkast heeft, of zelf uw creativiteit wil aanwenden kan u ook het vlees los aankopen. Soorten vlees , Rundvleessalade, soorten Rauwkostsalade, soorten Saus, Stokbrood (om zelf af te bakken) en Kruidenboter.

Bij deze fondue worden vlees , vis, aardappelen of groenten met hulp van kleine of . Herfst, winter: een heerlijke tijd voor fondue. Het koken aan tafel is feestelijk en lekker gemakkelijk. Je hoeft er niet al te veel kennis voor in huis te hebben. Fondue van cheddar en gruyèrekaas. Wij serveren u een vleesfondue met verschillende soorten vlees , sausjes, stokbroo.


Chinese hotpot - ofwel Chinese fondue - is een op en top sociaal. Haal het vlees ruim op voorhand uit de koelkast. En dep het droog voor het bakken. Te koud of nat vlees is . Leg het gesneden vlees en de groenten in aparte kommen of leg alles naast elkaar op een grote schaal.


Breng de bouillon aan de kook. Ligt er elke keer hetzelfde in. Voor elke gelegenheid een pakket dat bij u past! Met zorg samengestelde vlees pakketten.


Alle pakketten bevatten 3gram vlees per persoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts