maandag 5 december 2016

Trancheermes

Op zoek naar een trancheermes ? Bestel snel en betaal veilig via uw eigen . Met het Global Gtrancheermes wordt het een koud kunstje om mooie stukken vlees te snijden. Door het relatief smalle en dunne lemmet kun je heel . Messen koop je eenvoudig online bij bol.

Vele aanbiedingen bij bol. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Trancheermes wordt hier verklaaruitgelegd. Handvat van hout en lemmet vervaardigd uit chroom-molybdenum-vanadium staal met 2-lagige titanium . Een Profi Line trancheermes van 250mm kopen bij XXLhoreca? ICEL ABSOLUTE STEEL trancheermes.


De kwaliteit van de gesmeede ActiveCut messen komt door hun rechte lijn van het lemmet en de volledig naadlose handvat. Diamant Sabatier Cuisine trancheermes 20cm.

Lemmet en angel zijn volledig gesmeed uit één stuk roestvrij staal. Hoge molybdeen staal dichthei daardoor . Dan is dit trancheermes uit de Lion Sabatier Idéal serie onmisbaar. Met het mes snijd je eenvoudig het vlees in dunne, grote plakken. Snijd het helemaal zelf met een trancheermes. Vlijmscherp glad lemmet van roestvrij staal, gelast aan dural krop.


Heft van ABS, met klinknagels. Het trancheermes uit de Ron-collectie van BergHOFF heeft een lang, stijf blad waarmee je mooie en rechte schijfjes kunt . TRANCHEERMES CM KKFTR8SLWM. Uitstekende kwaliteit en duurzaam. Lemmet, krop en angel zijn volledig gesmeed uit één stuk roestvrij . Voor alle aanbiedingen geldt: op=op. Wanneer niet op voorraad 1-weken.


Deelnemers krijgen zelf ook een, trancheermes in handen. Dit trancheermes van OXO is gemaakt van roestvrij staal en heeft een antislip handgreep van zwart kunststof. Het lemmet heeft een lengte van cm.


Possible languages include English, Dutch, German,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts