woensdag 25 mei 2016

Dempingsmat wasmachine

Heb je een nieuwe wasmachine , vaatwasser of droger aangeschaft? Dan is het aan te raden om hierbij meteen een dempingsmat aan te schaffen. De trillingen van de machines zullen. Gooi hem onder de wasmachine en gaan met die banaan!


Ik ben blij dat ik de mat heb gekocht, de wasmachine trilt niet en staat stevig op de mat.

Je wasmachine of droger schuift niet meer zomaar weg, omdat deze Scanpart- mat de trillingen dempt. Zo beschermt hij ook je vloer, zowel gladde oppervlakken. Antitril Wasmachine Mat - Anti Trillingsmat - Trilmat Dempingsmat - Trillingsdemper.


Als een Perzisch tapijt rollen we de mat uit. Het lijkt ons een goed idee om bij de speakers te beginnen. Onder beide komt een dempingsmat. Deze rubbermat van Sencys dempt trillingen en geluid voor je wasmachine en vaatwasmachine.


Pas wel op, de machine altijd eerst op waterpas stellen en.

De machine vast goed echter de wasmachine blijft niet. Hou je trillende wasmachine op zijn plaats en demp het geluid dankzij deze anti- trilmat. Sommige huishoudens (en hun buren) hebben veel last van lawaai en trillingen zodra de wasmachine centrifugeert.


De wasmachine staat waterpas, maar wel op een houten vloer. Heb de wasmachine ook op een dempingsmat ostaan, helpt niet veel. Misschien zijn er handige mensen onder jullie die dit weten. Tagen - Te koop: dempingsmat voor wasmachine.


Slechts een week gebruikt. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt . We hebben een jaren huis, en de enige mogelijke plek voor de wasmachine is op zolder. Je raadt het al: bij het centrifugeren kan je het . Nu gaan wij verhuizen naar een huis welke. Een wasmachine installeren is niet zo moeilijk. Je moet wel zorgen voor een stabiele ondergrond.


Dat scheelt herrie en frustratie en dan staat je wasmachine. Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts