donderdag 5 mei 2016

Keramische messen

Keramische messen beloven extreem scherp te zijn en te blijven. In de praktijk ligt dat iets anders dus verkopen wij ze niet. Normale keukenmessen zijn gemaakt van staal terwijl een keramische mes gemaakt is van . Ze zien er bijna uit als speelgoe maar keramische messen zijn zoveel meer dan dat!


Wij vertellen je vandaag de voor- en nadelen. De keramische messen zijn gemaakt van een “high-tech keramisch materiaal genaamd Zirconia (ZrO2)”, dit materiaal is na diamant het 2e materiaal in de .

Messenslijpers koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Met speciale slijptechnieken en speciale slijpmachines wordt het keramisch mes tot in . De Kyocera keramische messen zijn gemaakt van zirconia. Pluspunten van keramische messen zijn de zeer hoge hardheid en de slijtvasthei minpunten zijn de relatieve broosheid en de vrij moeilijke naslijpbaarheid . Wij hebben een ruim aanbod messen en accessoires. Altijd gratis verzending!


De herkenbare witte en zwarte lemmets worden in steeds meer keukens gezien.

Bekijk hier het grootste aanbod keramische messen. Kookwinkel is niet alleen uw specialist in messen van keramiek, maar veel meer. De messenslijper van Kyocera is speciaal bedoeld voor het slijpen van keramische messen. De slijper is voorzien van een diamantslijpwiel en werkt op. Nu in de aanbieding vanaf 295.


Für diese Seite sind keine Informationen verfügbar. Forever keramisch mes SC-16WB 13. Vind keramische messen op Marktplaats. De InnovaGoods Kitchen Cookware keramische messen en schiller set (delig) is een must-have in jouw keuken. Voor iedereen een voordeel.


Een complete set kwalitatieve keukenmessen . Een goede keuken schreeuwt ook om goede accessoires, zoals bijvoorbeeld een mooie messenset. Top- messen voor top-chefs. Deze messen uit de Masterline- lijn van Müller Cuisine zijn van het allerbeste keramische materiaal.


Keramisch mes Keramisch mes, nu met gratis beschermhoes voor het lemmet! Een keramisch mes is een fijne . De keramische antikleeflaag maakt het eenvoudig om te snijden en laat het gesneden voedsel niet aan het mes kleven. Handmatig afwassen is aanbevolen.

Gratis verzending boven de € 4-. Eenvoudig retour dagen bedenktijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts