maandag 23 mei 2016

Brooddoos frozen

Hierdoor eten Anna en Elsa steeds met je mee! De broodtrommel heeft genoeg ruimte om vier boterhammen mee te nemen. Geschikt voor boterhammen. Je drank kan in de leuke drinkfles! Frozen Brooddoos en Bidon.


Mooie en praktische brooddoos om mee te nemen naar school, op uitstap of naar het werk!

Beschikbaar in verschillende kleuren en met verschillende . Anna, Elsa en Olaf houden een oogje in het zeil! Met deze brooddoos en drinkfles van Rosti Mepal is je lunch in goede handen. Blauw Zwart Webshop uit Menen is de referentieshop op gebied van licentieproducten en merchandising voor Club Brugge, nationaal en internationaal Voetbal . Laat je kind dan lunchen met deze Disney broodtrommel van Elsa en Anna. Livraison franco en Belgique à partir de euro. Pick-up après rendez- vous.


Lunchen als een ijsprinses. Neem je brood mee in deze mooie roze broodtrommel waarop Elsa en Anna zijn afgebeeld!

Set met een broodtrommel en een aluminium drinkfles van 5ml. Ideaal om mee te nemen naar school. Afmetingen: x 1x cm. Stuur naar een vriend(in). Vind frozen broodtrommel op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. De box is voorzien van een handige drukknop, waarmee jij deze gemakkelijk kunt . Allen in zeer goede staat. Variatie wordt kinderspel met deze lunchbox. Je kunt moeiteloos vier boterhammen kwijt in de trommel of je . Bekijk het ruime aanbod Licenties - Gadgets op de webshop of bezoek de leuke winkel in . Deze broodtrommel is eenvoudig schoon . Broodtrommel met een mooie afbeelding van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts