maandag 28 augustus 2017

Cuisinart eierkoker

Multifuntionele eierkoker. Cuisinart eierkoker CEC10E kopen? Deze eivormige rvs eierkoker is multi-inzetbaar. Door de diverse accessoires kan hij meerdere bereidingswijzen aan.


Hij kookt in één keer tot zacht-, . Deze eierkoker heeft een fraai design, uitgevoerd in geborsteld RVS.

De eierkoker is ideaal voor het bereiden van maximaal . Met de eierkoker kunt u ook tot 3 . Eieren koken of bakken naar eigen smaak, net zoals u het graag hebt, nooit was het eenvoudiger. Zachtgekookt, hardgekookt, spiegelei of omelet: u hoeft alleen . Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Perfect voor een uitgebreid ontbijt op zondag!


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Voor 22u bestel morgen in huis. Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct. Vergelijk winkelprijzen. Doe mee met de Knack Weekend Voorjaarswedstrijd en geniet van talloze vrolijke prijzen.


Eieren capaciteit: eieren. CUISINART EIERKOKER TOT EIEREN CEC10E. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Sencor eierkoker SEG 710BP. Bestel nu Eenvoudig en Snel online op Eldi.


Met een eierkoker kook je bijzonder makkelijk eieren precies op de manier die jij het lekkerst vindt. Je hebt geen gedoe meer met een pannetje met kokend . U bent van harte welkom voor meer informatie. Winkelkar Karretje leegmaken . Op zoek naar een nieuwe Eierkoker ? Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn.


Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts