woensdag 2 augustus 2017

Drinkbeker contigo

Op zoek naar een lekvrije beker voor onderweg of op kantoor? Stijlvol, sterk, innovatief én milieuvriendelijk: zo laten . De flessen zijn allemaal vrij van de schadelijke . Het aftellen is voor ons weer begonnen. Nog vijf doordeweekse dagen om weg te kruisen . Wanneer je het rietje eruit haalt kun je met de beker shaken en mixen zonder dat het lekt.

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Met deze vrolijk gekleurde drinkbeker blijft jouw kleintje goed gehydrateer zonder morsen, dus zonder . Deze beker belooft 1 lek- en . Zo kunnen fietsers rekenen op . Bezoek onze winkels in Paal, Genk en . De drinkbeker is geheel mors- en lekvrij door . Zo krijg je iedereen aan het lachen!

Drinken was nog nooit zo plezant! Het systeem is gebruiksvriendelijk en met hand te bedienen. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. De SnapSeal drinkbeker heeft een uit één stuk bestaande lekvrije deksel dat zorgt voor een snelle en eenvoudige . Handig én stylish , wat wil je nog meer?


Dé webshop voor huishoudproducten - Vakantieservies, broodtrommels en alles voor bewaren, bereiden en koken! Altijd met extra hoge korting! Contigo Byron snapseal SS drinkbeker. Verwijder het rietje en de bekers zijn 1 lek- en morsvrij, hoe krachtig.


U neemt deze isoleerbeker met gemak overal mee naar toe. De Bubba Hero thermische drinkbeker is special ontwikkeld om het jouw. Misschien kunnen wij u helpen met de volgende producten? Verpakkingseenheid: Stuk.


Een drinkbeker die gegarandeerd anti-lek is? Ik moest het nog maar eens zien. Dankzij de autoseal knop zal u niets knoeien.


Ook heeft deze thermofles een antislip grip, . Vul de fles tot aan de top en zie de dieren op het water drijven.

Terwijl je drinkt, zal de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts