maandag 28 augustus 2017

Snackmandje actifry

Het accessoire voor je hetelucht friteuse van Tefal is een handige aanvulling voor het. Coolblue: alles voor een glimlach. Heb het snackmandje nu gebruikt voor kroketten die ook voor ovenbereiding geschikt.


Genial: Knusprige Pommes frites aus 1kg frischen Kartoffeln mit nur Fett. Friet bakken van rauwe aardappel met lepel olie, kan dat?

Nu kun je ook ovensnacks, zoals kroketten en bitterballen, bereiden. Ik had al een ActiFry van jaar oud. Deze nieuwe XL is groter en met snackmandje. Ik maak er complete gerechten in klaar, niet alleen patat en snacks. Helaas hebben wij niets gevonden voor tefal actifry snackmandje.


Tefal ActiFry Genius XL heteluchtfriteuse. Bereid de mogelijkheden van jouw ActiFry uit! Naast het bereiden van frietjes, vlees, vis, groenten en desserts, kun je ook voor het bereiden van snacks .

Met deze snacking accessoire kun je nu ook ovensnacks als kroketten en. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Met dit mandje wordt het bereiden van ovensnacks als kroketten en . Snacks als kroketten en bitterballen zijn met het snackmandje ook eenvoudig én. Bestel voordelig online, snel en.


Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Dit product is helaas niet ( meer) beschikbaar in ons assortiment. Het snackmandje is geschikt voor bijvoorbeeld bittergarnituur of niet al . Klik hier voor alternatieven. Zonder extra olie maak je ook de lekkerste kroketten, bitterballen en frikandellen in het meegeleverde snackmandje. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK. ActiFry Express XL FZ751W - Heteluchtfriteuse kg met snackmandje.


Kom naar onze website en vind de b. Actifry family snackmandje online kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts