maandag 7 augustus 2017

Swiffer duster navulling

In combinatie met de houder is deze navulling ideaal te gebruiken voor een snelle. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Doekjes vangen dankzij hun elektrostatische werking stof, vuil en haren open houden dit tevens . Duster handvat door de openingen op de achterzijde van de Duster navulling.


SWIFFER DUSTER NAVULLING (3X15).

Voeg toe aan offerteaanvraag. Ze nemen al het stof op en houdt de stof ook vast, zodat het niet op de grond valt en u weer opnieuw kunt. Geschikt voor elk oppervlak. Niet meer weg te denken in uw huishouden. Ideaal voor snel schoonmaken tussendoor.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Voor een complete schoonma.

Hij neemt al het stof op en . Kavels zijn van een A-merk veiling leverancier. Het gaat om retourgoederen met lichte product schade of met zichtbare verpakkingsschade. Klik hier om dit artikel te beoordelen. Met deze fleece stofdoek hoeft u niet te kopen een nieuwe doos stofdoeken elke andere maand. Gewoon wassen en opnieuw gebruiken!


Swiffer Navulling Doekjes. Aanbieding bij Kruidvat van. Schud de navulling even op voordat je hem gebruikt voor de complete Trap . Vangt en houdt stof vast. Deze navulling past op alle . Haalt het stof uit de moeilijkst bereikbare plekjes. Stuur naar een vriend(in).


Houden het stof vast als een magneet. Ontwikkeld voor snel, efficiënt en gemakkelijk .

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Bekijk alle Blokker aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts