maandag 21 augustus 2017

Chinees servies

Chinees servies van dun porselein. Mooi chinees thee servies flinterdunnekopjes uit erfenis verkregen. Vind chinees theeservies op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Afbeelding wat je ziet koop U.

Porto, Risico en verzendkosten koper. Meiji periode een grote koffiepot met deksel en een melkkan met een decor van dames en jongens, een koffiekan met deksel en een melkkan met floraal decor . Rijke herenboeren rookten ooit rustig hun pijp . Schaaltje Wit met Chinese Tekens 11x6cm. Bord Zwart Vierkant met Chinese Tekens 19x19cm.


Chan Chi Ke Chopper Man Mo Steel . Wij hebben een brede keuze aan Japanse servies en Chinese servies.

Ons servies kenmerkt zich door de stijlvolle, elegante designs en hoogwaardige kwaliteit . Dit Chinese theekopje heeft een prachtig ontwerp en is gemaakt van Keramiek. Het theekopje is makkelijk en comfortabel te gebruiken en beschikt over een . Conditie: Gebruikt Garantie: Geen. Het servies bestaat uit koffiepot, een theepot, . Op karton geplakte foto van een gedeelte van een wand met bespanning in de rookkamer van Huis Doorn, . Faber decoreerde een servies dat uit 3stuks beston in de periode . Beau service pour personnes en porcelaine.


Probablement eme siecle. Toutes les pieces sont en parfait etat. Gaoshan is een lokale groene thee met een mooie verhouding in prijs en kwaliteit. Ontdek het ruime aanbod puzzels van Cobble Hill. Goedkope prijzen, gemakkelijk bestel snel geleverd!


Dit is nog een servies van mijn ouders, ik herinner mij nog dat wij daar vroeger . Elke week veilen we een breed scala aan bijzondere objecten. Bekijk onze veilingen en bied mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts