woensdag 30 augustus 2017

Rvs brooddoos

Bij Green Jump vind je ze van roestvrijstaal ( RVS ), want dat is. Een RVS lunchtrommel in huis halen zorgt er voor dat je jouw favoriete gerechten zonder probleem mee kan nemen naar het werk of bijvoorbeeld naar school. Extra grote RVS broodtrommel, inhoud van maar liefst liter! Met deze broodtrommel kun je een enorme lunch meenemen.


RVS Lunchtrommels bestel je eenvoudig bij Puur Mieke.

Vele aanbiedingen bij bol. Dit RVS broodbakje is een lust voor het oog en daarnaast de coolste lunchbox ter wereld. Gemaakt van BPA-vrij roestvrijstaal. Een broodtrommel is weer helemaal van weggeweest.


Het is tegelijk retro en hip! En natuurlijk ook gewoon. Heb je genoeg van Tupperware en andere plastic doosjes?

Probeer dan nu onze Oval ECOlunchbox. Ideaal om restjes in te bewaren of . The Zoo broodtrommel met leuke illustraties van dieren. Geef je kind deze stevige broodtrommel van The Zoo mee naar school. Lunchbots Pico trommeltje gemaakt van rvs , ideaal voor het kleine-pauzehapje door de kleinere maat. Vind broodtrommel rvs op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Edenberg eb-0broodtrommel rvs deze edenberg broodtrommel met schuifdeksel is . De Lunchbot is een oersterke brooddoos gemaakt van roestvrij staal van een hoge kwaliteit die volledig voedselveilig is. Deze broodtrommel en snackdoosje van EcoLunchbox is gemaakt van foodgrade, zeer duurzaam rvs. De broodtrommel is super geschikt voor de lunch en het . Made Sustained Rectangular rvs lunchbox. Life Without Plastic lekdichte rvs ronde lunchbox.


Broodtrommels van Lunchbots zijn gemaakt van voedselveilig rvs. Maar nu hebben we voor de kinderen elk een RVS broodtrommel en dito snackdoosjes in de kast staan.

Na een paar weken gebruik is het tijd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts