vrijdag 17 april 2015

Blender potlood

Je kan met het potlood de verschillende kleurlaagjes mengen en het geeft een mooi resultaat. Ontwikkeld voor het gebruik met kleurpotlood. Voor het creëren van zachte kleurovergangen, het mengen van kleuren en het . Bestel de DERWENT BLENDER POTLOOD voordelig online. Het hele potlood is een grote blender !

De Blender potlood is een zachte kleurloze potlood waarmee je twee of meerdere kleuren samen kan. Potlood Faber Castell Pitt Monochromos Artist set houten koffer. Ook vervaagt het de potloodstrepen en verzacht het . Met het blender potlood kunt u subtiele overgangen maken. Het is een zacht kleurloos potlood. Het geeft u de mogelijkheid om twee of meer kleuren verder in.


Derwent Derwent potlood Blender. Een Blender - potlood is een zacht kleurloos potlood waarmee je twee of meer kleuren kunt combineren om een ​​nieuwe kleur te creëren.

Een kleurloos, zacht potlood dat gebruikt wordt om ( of meer) kleuren met elkaar te mengen, zodat er geen potloodstrepen meer . Voor krachtige beelden gebruikt u het potlood droog op nat papier - of neemt u de kleur van het potlood. De blender beschermt en verdiept de kleuren. Te slijpen net als een potlood. Het Blender - potlood is een zacht kleurloos potlood waarmee je twee of meer kleuren kunt combineren om een ​​nieuwe kleur te creëren.


De stift van ieder potlood bevat hoog gepigmenteerde kleuren, ieder potlood heeft een eigen kleurstelling. Deze set bevat potloden met een blender. Koop schilder- en tekenattributen in onze online webshop: DERWENT: blender , kleurloos potlood om te - Diverse - Toebehoren - Tekenen.


Eigenschappen, Een blisterverpakking met van elk van de blender- en burnisher-potloden plus een gum en puntenslijper. Hobby en Vrije tijd Tekenen Type: Potlood of Stift Verwijder filters. Verzenden of ophalen in . Polycolor Blender Potlood.


Grafiet Potloden doos st. Het effect van een blender potlood -. Stel dat iemand je krimpt tot ongeveer de grootte van een potlood , en je vervolgens in een blender zou stoppen, hoe zou jij proberen te . Caran d Ache Full blender bright, blister van stuks. Kleurverdieper voor alle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts