woensdag 15 april 2015

Eierkoker

Vele aanbiedingen bij bol. Eierkokers koop je eenvoudig online bij bol. Met een eierkoker kook je bijzonder makkelijk eieren precies op de manier die jij het lekkerst vindt. Je hebt geen gedoe meer met een pannetje met kokend . Een eierkoker is een keukenapparaat waarmee men eieren kan koken.


Het eieren koken met een eierkoker is het alternatief voor het koken in een pannetje,. De Stylo eierkoker biedt plaats aan gekookte of gepocheerde eieren, heeft een transparant deksel en een automatische veiligheidsuitschakeling na uur. Zoek een eierkoker via de filters in de linkerkolom. Wil je eierkokers vergelijken?


Stel de kooktijd van de eitjes in zoals je zelf wil. Water bijvoegen, tijd instellen en klaar. Bestel een eierkoker bij Expert. Multifunctionele elektrische eierkoker van yoice deze elektrische eierkoker van yoice is multifunctioneel in gebruiken. Unbegrenzt und überall Musik abspielen mit Amazon Music Unlimited.


De eierkoker heeft een eierrekje en een maatbeker die is . Van een hard gekookt eitje tot een gepocheerd eitje of zelfs een omelet. De elektrische eierkoker is ideaal voor het maken van verschillende eierbereidingen. Makkelijk meerdere eieren koken kan met een eierkoker van Blokker.


Voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €2-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts