dinsdag 14 april 2015

Kersenontpitter

De zyliss kersenontpitter Verwijdert in een beweging snel en gemakkelijk de pit uit de kers. De kersenontpitter is voorzien van een opvangbakje voor pitten en sap. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! De kleine kersenontpitter is makkelijk op te bergen en past in iedere keuken thuis.


Met de kleine kersenontpitter gaat het ontpitten langzamer dan met de grote . Voor iedereen een voordeel.

Maakt u kersenpannenkoeken of maakt u kersen in voor desserts, dan zult u blij zijn met deze kersenontpitter. Geen rode vingers en het werkt lekker snel. Roestvrij staal, geschikt voor de afwasmachine. Kelly legt uit hoe een kersenontpitter werkt.


In deze video worden kersenontpitters uitgelegd. Kersenontpitter om kersen gemakkelijk van hun pit te ontdoen. Eenvoudig kersen en olijven ontpitten met de OXO kersenontpitter.


De ontpitter verwerkt eenvoudig grote hoeveelheden fruit, tot kg per uur.

Daar heb je deze handige en elegante kersenontpitter voor. De Oldenhof kersenontpitter gebruikt om kersen, maar ook bijvoorbeeld olijven van hun pit te ontdoen. Ook handig bij ol… € 49. De snelste manier om kersen en krieken te ontpitten: De kersontpitter Cherrymat ontpit in slechts een uur tot kg kersen.


Vergelijk winkelprijzen. Met deze compacte kersontpitter van Westmark ontpit je kersen, maar ook olijven , snel en gemakkelijk. Met keukenhulpen van Westmark wordt het koken gemakkelijk! Kwaliteit keukengerei van Westmark kopen Gloudemans . Snel gebak met kersen maken voor bij de koffie – met kersenontpitter Cherrymat van Leifheit geen probleem.


Dit handige tafelmodel ontpit kersen in sneltempo. Met de manuele kersenontpitter van Westmark ontpit je makkelijk grotere hoeveelheden, de pitjes vallen automatisch in het verzamelbakje. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Snel kersen ontpitten is geen probleem meer. Met deze kersenontpitter (kernex) ontpit je al gouw kg per uur. Grote kersen kan deze ook aan. Kunststof behuizing, met vacuum zuigvoet.

Super functionele ontpitter. U kunt tegelijk ook het steeltje verwijderen. Leg eenvoudig de kers met het steeltje naar beneden in de. Deze kersenontpitter is ideaal voor het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts