dinsdag 21 april 2015

Pot elho pure

Verkrijgbaar in kleuren. De brede randen van de bloempotten geven de pot een robuust uiterlijk. Bestel Pure schotel bij deze bloempot. De warme verlichting van de pot.


Pot met 30cm diameter: schotel 25cm. Ben je op zoek naar een ideale pot voor middelgrote planten en bomen?

Dan is de pure round de perfecte pot. Elho Pure Straight Crystal High. De Pure Round is een tijdloze must have voor iedere planten liefhebber.


De pot is gemaakt van weerbestendig kunststof en gaat jarenlang mee. De serie plantenbakken bestaat uit hoogwaardig kunstof hierdoor is elke pot een kwaliteitsproduct. Plantenpot pure edge van elho past door de stoere.


Deze hoge bloempot van elho is een ware eyecatcher voor in jouw tuin, woonkamer of voor op het terras. Deze pot is geschikt voor zowel binnen als buiten en .

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Wanneer je de pot per ongeluk omstoot of laat vallen, geen probleem! De elho pure soft round high is onbreekbaar. Deze fraaie plantenbak zorgt voor jarenlang.


Hier vindt u de maximale hoogte van uw pot vanaf de buitenkant gemeten, . Mooi gevonden op Verlichtepot. Sluit deze onderzijde af met de speciale pure cap en het zand blijft in de pot. Staat je vaas buiten en . Een ruim assortiment potterie voor binnen en buiten in strakke vormen en diverse fantastische kleuren. De plantenbak is ontworpen door de . De onderkant van de pot kunt je verzwaren met zan zodat de bak . Dit Nederlandse bedrijf is namelijk gespecialiseerd in kunststof . De zachte rondingen van deze bloempot maken dat je de elho Pure Cone maar wat graag op je terras of in huis hebt staan.


Binnen een handomdraai creëer. Geen probleem, het water loopt langs de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts