woensdag 22 april 2015

Bosch hakmolen

De compacte allessnijder met groot mixglas voor het snelle en tijdbesparende snijden en mixen. Compacte universele hakmolen met grote glazen container, om snel te hakken en te mengen. Vele aanbiedingen bij bol. Bosch MMR15AHakmolen - Wit.


MOULINEX DJ 8FRESH EXPRESS MAX. De hakmolen is voorzien van een scherp universeel mes uit inox en snijdt alles in . De kunststof mengkom heeft een inhoud . Service hoeft niet duur te zijn! This Pin was discovered by Phyllis Estoppey. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. BOSCH Hakmolen (MMR08R2).


Levering gemiddeld binnen dagen. Met behulp van de filters . Eenvoudig schoonmaken dankzij accessoires vaatwasmachinebestendig - Speciaal . De grote hakmolen mist een invoerbuis zodat je makkelijk extra ingrediënten toevoegt. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te.


Kleur van het product: Roestvrijstaal. Chopper Chopper complete with transmission and knife unit. Complete hakmolen met koppelstuk en mes. Original replacement part. Vergelijk de beste aanbiedingen van winkels uit uw buurt: Media . Alleen is het type nummer staafmixer niet bekend.


De staafmixer zelf is er niet meer . Materiaal mes: Roestvrijstaal. Breedte: 2mm, Diepte: 1mm, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts