maandag 28 december 2015

Dubbele frituurpan

Met een dubbele frituurpan bereid je frites en een snacks tegelijk, want de dubbele friteuse heeft pannen. Hierdoor schommelt de temperatuur van het vet. Bak tegelijkertijd frietjes en snacks voor. Vind dubbele frituurpan op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Frituurpan van geschuurd roestvrij staal met inhoud van liter. Uitermate geschikt voor grote . Ook beschikt dit model van Princess over een RVS behuizing. Deze professionele, dubbele horeca friteuse is mooi afgewerkt en makkelijk . De temperatuur kan apart worden ingesteld en … meer. Dubbele frituurpan met extra grote inhoud.


Je dubbele frituurpan koop je natuurlijk bij de frituurpan specialist!

De frituurpannen hebben elk een vermogen van . Advies en snelle en gratis levering van uw Friteuse. Double Black FryerEen dubbele frituurpan met extra grote inhoud: 2xliter, geschikt voor 2x9gram verse frites. Voorzien van twee koelzones. Inventum met zijn twee frituurpannen zeer handig! Reclamefolder overzicht van winkels met Friteuse acties en aanbiedingen.


Maak de juiste keuze en bekijk de Friteuse aanbiedingen online. Gisteren een nieuwe frituurpan gekocht met dubbele pan een dubbele steker. Ik ben op zoek naar een nieuwe dubbele frituurpan.


Koude zone, Temperatuur instelbaar, maximaal: 190°C, Temperatuurregelaar, Controlelampje, 1. Dan is een dubbele friteuse ideaal. Tot slot beschikken heel wat friteuses over een koude zone. Tegelijk frites en snack frituren.


Geen afbeelding beschikbaar. Er is keuze tussen enkele en dubbele , elektrische en gasmodellen. De compacte tafelmodellen zijn bovendien geschikt voor thuisgebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts