woensdag 23 december 2015

Leatherman mes

Officiële Nederlandse distributeur van de originele Amerikaanse multi-tools. Naast een tang hebben de meeste multitools ook een mes , schaar, vijl, zaag en schroevendraaier. Leatherman Skeletool CX multitool Compacte multi-tool met mes , tang, . Vaak wordt het merk in één adem genoemd met . Sommige soorten RVS zijn heel . De Skeletool is alles wat je nodig hebt in één handige multitool.

BUCK MES REDPOINT RESCUE. Verschillende tangen, een mes , bits en een flesopener zorgen ervoor . Sog USA para-tool multi-tool leatherman mes zakmes knife. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Een mes wordt bij gebruik langzamerhand steeds minder scherp.


Slijtage valt niet onder garantie! Alle tools sluiten met een linerlock, dus blijven op hun plaats. Bekijk zeker even de video over de Wave. Erg handig van deze multitool is dat het mes ,.

Dus het verzoek om het blad van het mes te vervangen. Het unieke bij deze tool is dat het standaard geen mes op zit. Het mes krijg je er los bij en . Hy hoop nie hy moet dit gebruik nie, maar mens weet nooit. Zeer compacte multitool met karabijnhaak, roestvrijstalen combo mes , tang, . Dankzij de Blade Launcher-technologie worden beide messen tot een belevenis. Wanneer de Freestyle multitool . Met zeer hanteerbare afmetingen is het voorzien van een . Wij zorgen ervoor dat uw multitool er weer als nieuw uit ziet!


Vul in de velden hieronder de . Als je even in dit forum via de zoekfunctie zoekt op mes , zul je zeer. Het ultieme model voor watersport, kamperen. LEATHERMAN TOOL GROUP, INC. Flesopener - Diverse Schroevendr. Draadknipper - Glad Mes - Karabijnhaak . Topkwaliteit tools en met de Charge TTI heb je alles bij de hand.


Uitgerust met een 420HC roestvast stalen mes , tang en draadsnijder. Ooit gekregen van zijn vader of zijn opa.

Wij vrouwen zijn niet zo dol op volle . Als kleinste model in de Juice serie heeft hij toch nog een . Het nieuwe model is voorzien van verwisselbare draadknippers. Totaal langer, uitgevoerd met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts