maandag 14 december 2015

Smoothie met spinazie en fruit

Van een smoothie met spinazie gruwel jij zeker niet! Deze smoothie bevat iets meer koolhydraten, omdat er vrij veel fruit is gebruikt. In dit artikel staan lekkere spinazie smoothie recepten voor je klaar!


De groene spinazie smoothie is een echte klassieker onder de smoothies. Spinazie smoothies geven een significante hoeveelheid op groente. Voeg wat plezantere smaken toe van fruitsoorten als mango, sinaasappel, appel en .

Onderaan vind je heerlijke spinazie smoothie recepten. Deze plantaardige smoothie met aardbei, banaan en spinazie is. Vul je smoothie met zowel groenten als fruit en je zult zien dat het ook nog . Bij breder aanbod van groene bladgroente . Wij zijn echt dol op smoothies ! Rood fruit smoothie met spinazie.


Heb je nog nooit een groene smoothie gedronken dan is deze groene smoothie van spinazie en banaan een goede om mee te beginnen. Maar als je er genoeg lekker fruit.

Een supergezonde smoothie met bosvruchten, aardbei, yoghurt en spinazie. Voeg daarom spinazie , rucola of andere groente groenten toe. Soms maak ik mijn smoothie alleen met fruit , wat biogarde en super foods, . Blend het fruit samen met de spinazie , appelsap en yoghurt tot een smoothie en. We hebben snelle spinazie smoothies voor je op een rijtje gezet:.


Bedenk dan dat een groot deel van deze smoothies vaak fruit is, waardoor de smaak vaak . Voor de welbekende groene smoothies gooi je wat groenten en fruit. Een spinazie smoothie maken is namelijk makkelijk, lekker en gezond! Wereldgezondheidsorganisatie) raadt aan om dagelijks minstens porties groenten en bij voorkeur porties fruit te eten. Een overheerlijke groene smoothie van spinazie , mango en sinaasappelsap, die maak je met dit recept.


Deze gezonde groene smoothie met banaan, spinazie en appel is zó. In deze tijd van het jaar heb je echter veel lekker fruit en neem ik ook . Deze spinazie banaan yoghurt smoothie is een heerlijke frisse milkshake achtige smoothie. Deze sesamzaadjes geven de groene smoothie net dat tikje extra. Eentje waar alleen maar fruit en yoghurt inzit, zou ik niet zonder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts