woensdag 9 december 2015

Opinel zakmes

Eigenlijk zou iedereen een zakmes moeten hebben. Dit staal kan tegen corrosie dankzij de . Dit zakmes is van carbon, het harde staal zorgt voor goede een . Een beroem maar toch heel goedkoop zakmes voor . De traditioneel Franse vormgeving is tijdloos. Zakmes - Carbonstaal Hout Blister.

Aftikkers zijn een tikje anders en worden daarom voordelig geprijsd. Opinel is het enige merk dat gebruik . Ook dit zakmes is uitgerust met het gepatendeerde twist lock . Gratis graveren met naam, datum of tekst. Outdoor is een perfect zakmes voor jonge avonturiers en sportievelingen. Perfect voor gebruik bij wateractiviteiten! Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Inmiddels is het uitgegroeid tot Frans design icoon en is het een .

Dit mes heeft een lemmet van roestvrij staal. Het beroemde opinel zakmes handig tijdens al je avonturen: wandelen, kamperen, bivakkeren, jacht en visserij. Zeer veelzijdig, het is de ideale metgezel voor . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


De gevierde Savoie zakmes is de ideale metgezel voor uw picknicks, barbecues en wandelen. Deze roestvrijstalen mes is uw dagelijkse bondgenoot voor alle . Dankzij de afgeronde punt en het . Voorzien van Virobloc vergrendeling. Heft van massief Frans beukenhout. Tot op de dag van vandaag is het nog een van de . Traditioneel degelijk Frans zakmes met virobloc zekering. Verfügbarkeit: Auf Lager.


Lemmet van hoogwaardig Sandvik 12Croestvrij staal. Stevig, licht van gewicht en veilig dankzij de afgeronde punt: dit fijne zakmes is een must voor iedere onderzoeker, knutselaar en . Rustiek, robuust, praktisch. Wees de eerste die een recensie schrijft over dit product.


Voordelig kopen bij knivesandtools. Dit is de Roestvrijstalen uitvoering .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts